Retur og angrerett


Retur og angrerett

 

Reklamasjon/defekt vare: Ved feil eller mangler på en vare, vennligst ta kontakt med oss så snart som mulig og senest innen 14 dager på e-post: oslo@w22.no så vil vi erstatte den med ny vare. Skulle produktet være utsolgt vil du bli kontaktet slik at du kan velge om du vil bytte i en vare med tilsvarende verdi, eller få pengene tilbake. Vi betaler fraktomkostningene når du sender noe i retur grunnet feil eller mangler.

Uavhentede pakker: Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kroner 300,- for å dekke våre kostnader for utsendelse og retur jfr. forbrukerkjøpsloven § 41.

Angrefrist: Du har 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Ønsker du å returnere produktet, fyll ut tilsendte skjema for angrefrist og send det i retur som postpakke via Posten. Returkostnader av produktene i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv for transportrisikoen. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Så snart vi mottar ordren/varen i retur vil du få en bekreftelse på e-post og innbetalt beløp vil bli refundert.
Vi gjør oppmerksom på at det er viktig å følge intstruksjonene som er vedlagt ordren din vedrørende retur da i tilfeller hvor dette ikke blir gjort, og vi blir fakturert for returen, vil dette bli belastet kunden. Dette beløpet er normalt minimum kroner 250,-.

Returer ved spesielle tilbud: Har du fått rabatt ved kjøp av pakketilbud og ønsker å returnere deler av pakken, vil du måtte betale full pris for produktet du velger å beholde. For eks hvis du har benyttet deg av våre juletilbud hvor du får rabatt ved kjøp av første produkt sammen med andre produkt - må du, hvis du returnerer første produkt, betale full pris for andre produkt. Du vil ikke kunne beholde deler av pakken til redusert pris.

Returadresse: W22 Interiør AS, Drammensveien 130, 0277 Oslo

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt på oslo@w22.no

Dette nettstedet brukes til å tilby tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikk cookies Jeg aksepterer cookies