Retur og angrerett

 

Retur og angrerett

 

Reklamasjon/defekt vare:
Ved feil eller mangler på en vare, vennligst ta kontakt med oss så snart som mulig og senest innen 14 dager på e-post: oslo@w22.no så vil vi erstatte den med ny vare. Skulle produktet være utsolgt vil du bli kontaktet slik at du kan velge om du vil bytte i en vare med tilsvarende verdi, eller få pengene tilbake. Vi betaler fraktomkostningene når du sender noe i retur grunnet feil eller mangler.

Uavhentede pakker:
Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kroner 300,- for å dekke våre kostnader for utsendelse og retur jfr. forbrukerkjøpsloven § 41.


Angrefrist:

Du har 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Ønsker du å returnere produktet, fyll ut tilsendte skjema for angrefrist og send det i retur som postpakke via Posten. Returkostnader av produktene i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv for transportrisikoen. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Så snart vi mottar ordren/varen i retur vil du få en bekreftelse på e-post og innbetalt beløp vil bli refundert.
Vi gjør oppmerksom på at det er viktig å følge intstruksjonene som er vedlagt ordren din vedrørende retur da i tilfeller hvor dette ikke blir gjort, og vi blir fakturert for returen, vil dette bli belastet kunden. Dette beløpet er normalt minimum kroner 250,-.


Returer ved spesielle tilbud og bestillingsvarer:
Har du fått rabatt ved kjøp av pakketilbud og ønsker å returnere deler av pakken, vil du måtte betale full pris for produktet du velger å beholde. For eks hvis du har benyttet deg av våre juletilbud hvor du får rabatt ved kjøp av første produkt sammen med andre produkt - må du, hvis du returnerer første produkt, betale full pris for andre produkt. Du vil ikke kunne beholde deler av pakken til redusert pris.

Returnerer du varer vi har bestilt inn spesielt til deg, beholder vi 30% av vareverdien. Dette gjelder også de varene som det står "leveringstid 1-2 uker" på.


Returadresse:

W22 Interiør AS, Drammensveien 130, 0277 Oslo

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt på oslo@w22.no

Dette nettstedet brukes til å tilby tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikk cookies Jeg aksepterer cookies