Frakt


Frakt

 

Forsendelse: Ordren sendes normalt ut 1-4 virkedager etter bestilling hvis ikke annet er nevnt under produktbeskrivelsen.
Hentemelding får du på SMS og den kommer normalt sett 1-4 virkedager etter at vi har oppdatert din ordre som "Levert".

I flere områder i landet, kan vi tilby å levere pakken hjem på døren til deg, med et ekstra utregnet tillegg i frakt. Om dette er mulig på ditt postnummer, vil det komme automatisk opp i kassen som et valgalternativ hvis ønskelig.

Angrefrist og retur: Du har 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Ønsker du å returnere produktet, send varen i retur som postpakke via Posten. Returkostnader i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv for transportrisikoen. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på. Så snart vi mottar ordren/varen i retur i tilfredsstillende stand vil du få en bekreftelse på e-post og innbetalt beløp vil bli refundert.

Returadresse: W22 Interiør AS, Drammensveien 130, 0277 Oslo. Noen varer sendes direkte fra leverandør for at du skal motta pakken så fort som mulig. Du vil alltid få en mail med bekreftelse på at varene er sendt. Her får du også et sporingsnr slik at forendelsen kan spores. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglement. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Dette nettstedet brukes til å tilby tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikk cookies Jeg aksepterer cookies